De kracht van het collectief!

Als u onze mobiele app heeft gedownload, heeft u vast wel eens de optie om collectief in te kopen gezien. Collectief inkopen is hot! In sommige sectoren, voornamelijk de energiesector, is het al enkele jaren hot. U moet echter wel op blijven letten, het is namelijk niet altijd zo rooskleurig als het lijkt. De methode die wij hanteren is transparant zonder dure tussenschakels, u heeft alle touwtjes in eigen handen. In deze blogpost geven we u meer informatie over collectief inkopen en onze voordelen.

Wat is collectief inkopen

De gedachte achter collectief inkopen is simpel: “Samen sta je sterker dan alleen!” Indien een bedrijf in een keer meerdere opdrachtgevers aan zich kan binden, zijn zij bereid om een korting te geven op de prijs. Het idee van collectief inkopen is al eeuwenoud en het afgelopen decennium weer nieuw leven in geblazen door de opkomst van bedrijven als Groupon.

Uw voordelen

De voordelen voor u, als consument, zijn duidelijk: u kunt tegen een goedkopere prijs een bepaald product of dienst inkopen. In het geval van Woonderhoud, willen we u verenigen met andere woningeigenaren om kortingen te kunnen bedingen op woningonderhoud. Woningonderhoud wordt over het algemeen gezien als een dure investering, hoe fijn zou het zijn om kortingen te krijgen omdat u zich verenigd heeft met andere mensen? Bij Woonderhoud blijft u de touwtjes te allen tijde in handen houden. De app faciliteert het contact tussen woningeigenaren en bedrijven. U kunt als wonineigenaar een verzoek indienen bij meerdere bedrijven.

De voordelen van het onderhoudsbedrijf

Er zijn natuurlijk ook voordelen voor bedrijven. Indien een bedrijf uitgekozen wordt door een groep woningeigenaren door middel van een collectieve inkoop, zijn zij verzekerd van meerdere klanten in één klap. Zij verzekeren zich voor een langere tijd dan normaal van werk. Ook hebben zij de mogelijkheid om een relatie op te bouwen met meerdere woningeigenaren. Verricht een bedrijf goed werk? Dan is de kans vele malen groter dat deze groep mensen de volgende keer opnieuw onderhoud inkoopt bij het bedrijf.

Niet altijd zoals het lijkt

De laatste jaren zijn er ook enkele artikelen verschenen waarbij een collectieve inkoop niet zo rooskleurig was als het leek. Dit komt vooral door de tussenkomst van dure tussenschakels. In het geval van Woonderhoud houdt u altijd de touwtjes in handen. U bepaalt wanneer het verzoek verstuurd wordt en naar welke bedrijven.

Bent u overtuigd geraakt? Probeer de collectieve inkoop functie dan eens uit in onze gratis mobiele app! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of stel een vraag hieronder!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *