FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen omtrent ons digitale platform door zowel huiseigenaren als vakmensen

Image

Huiseigenaren

Algemeen
Ja! Voor huiseigenaren is Woonderhoud gratis te gebruiken. We zijn namelijk van mening dat het onderhoud van huizen al een grote kostenpost voor u is. We willen u niet belasten met een nog hogere kostenpost. U kunt zoveel woningen toevoegen als u wil.
Zeker weten! Uw data wordt op geen enkele manier verder verstrekt naar andere bedrijven. U kiest er zelf voor om uw woning eventueel open te stellen voor een vakman, waarna hij/zij er een onderhoudsplan voor op kan stellen.
We vinden het erg jammer dat u dit besluit overweegt en hopen dat u er goed over nadenkt! Op het Woonderhoud platform kunt u bij uw eigen profiel aangeven dat u uw account wil verwijderen. Let wel: alle data die we van u hebben wordt dan verwijderd en is niet meer te herstellen!
Onderhoudsplannen
Het is mogelijk om zelf een onderhoudsplan op te stellen. Naast het zelf opstellen van een onderhoudsplan hebben we verschillende tools om u hierbij te helpen. Zo hebben we meer dan twintig voorbeeldplannen die u kunt gebruiken. Ook hebben we een onderhoudsassistent die samen met u een planning voor uw woning opstelt.
Bij al uw onderhoudsplannen voor klein en groot onderhoud stellen we een aantal vakmannen bij u in de buurt voor. U kunt een keuze maken uit een van deze vakmannen. Heeft u al een vakman en staat die er niet tussen? Dan kunt u deze vakman handmatig toevoegen. Als die vakman nog geen Woonderhoud gebruikt, sturen we een e-mail om een account aan te maken. Bij huishoudelijke klussen laten we geen vakmannen zien.
Reparaties

Vakmensen

NTB