Het innovatieve| online| duurzame|
platform voor woningonderhoud

Iedere huiseigenaar heeft het recht om in een veilige en comfortabele woning te leven, dat is onze missie!

Image

Onderhoud digitaliseren

Uw onderhoudsplanning in de cloud, altijd inzichtelijk & met lerend vermogen.

Image

Uw digitale onderhoudsboekje

Een platform waarin u een totaaloverzicht heeft van al het onderhoud dat gepleegd moet worden aan uw woning. Daarnaast ziet u de totale kosten van het onderhoud tot nu toe en de verwachting voor de nabije toekomst. Dát is planmatig onderhoud.


Start met uw planning
Image

Vind een vakman in uw buurt

U kunt het onderhoud zelf uitvoeren of een vakman inschakelen. Daarom tonen we per onderhoudsplan een overzicht van vakmannen uit uw buurt. Ook kan een vakman een onderhoudsplan opstellen speciaal afgestemd op uw woning.


Start met uw planning
Image

Inzicht in alle details van het plan

In de onderhoudsplannen vindt u alle benodigde informatie voor de uitvoering van het onderhoud, zoals de uitvoerder, datum en frequentie. Daarnaast heeft u inzicht in de eerdere en toekomstige onderhoudsbeurten voor het betreffende vakgebied.


Start met uw planning
Image

Maak reparatieverzoeken aan

Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan aan uw woning, dan kunt u eenvoudig een reparatieverzoek aanmaken en indienen bij een vakman uit de buurt. Ook deze reparatiekosten zijn altijd terug te vinden in het digitale onderhoudsboekje.


Start met uw planning
Image

Inzicht in onderhoudsverslagen

Van al het gepleegde onderhoud en uitgevoerde reparaties wordt een verslag samengesteld door uw vakman of uzelf. Het verslag bevat een algemene beschrijving van wat er uitgevoerd is. Zo houdt u altijd een naslagwerk in het onderhoudsboekje.


Start met uw planning
Image

SVG

Uw eigen woning

U kunt uw woning met al haar kenmerken toevoegen. Op basis van deze kenmerken wordt de frequentie van onderhoud mede bepaalt.

SVG

Woning overdragen

Heeft u uw woning verkocht? Dan kunt u de gehele onderhoudsplanning overdragen aan de nieuwe eigenaar. Dat maakt uw woning nog meer waard!

SVG

Onderhoudsassistent

Onze onderhoudsassistent begeleidt u in het maken van uw onderhoudsplanning. Zo worden alle kenmerken van de woning goed onderhouden.

SVG

Onderhoud templates

We hebben talloze voorbeelden van onderhoudsplannen samengesteld op basis van onze ervaring, kies of er hier een voor uw woning past.

SVG

Voeg uw eigen vakman toe

Staat uw eigen vakman er (nog) niet tussen? Dan kunt u deze eenvoudig zelf toevoegen. Uw vakman wordt dan door ons op de hoogte gesteld.

SVG

Tips voor onderhoud

Voor iedere onderhoudstaak geven we tips voor de uitvoering. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.