Stralende ramen door glasbewassing

Net als de gevel en het dak bepalen de ramen in een woning voor een groot deel de uitstraling van de woning. Periodieke glasbewassing verwijdert het zichtbare en onzichtbare vuil dat zich op de ramen bevind. Het is aan te bevelen om tijdens de glasbewassing altijd de kozijnen mee te nemen.

De frequentie van de glasbewassing is voor een groot deel afhankelijke van persoonlijke voorkeur en de omgeving van de woning. In bepaalde gebieden zal er vanuit de omgeving meer vuil op de ramen terecht komen. Het verlengt de levensduur van zowel het glas als de omliggende kozijnen.

Achterstallig onderhoud

Er zijn niet direct gevolgen wanneer de ramen van een woning niet gewassen worden. Het vuil op de ramen en omliggende kozijnen kan het glas en de kozijnen op lange termijn aantasten. Het niet periodiek uitvoeren van de glasbewassing geeft met name een slordige uitstraling.

Een onderhoudsplanning

Een onderhoudsplanning kan helpen om een preventieve manier van onderhoud te plegen. Met een planning wordt de huiseigenaar tijdig geattendeerd op toekomstig onderhoud en worden hoge reparatiekosten voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *